Légi reklám, transparensvontatás
Reklámozza vállalkozását, rendezvényét úgy, hogy azt az egész város lássa! Kérésére az Ön által meghatározott időpontban és útvonalon vontatjuk el reklámfelületét!
Vagy akár köszöntse szereteit egy ilyen különleges modón!Szemp Air Légiszolgáltató KFT. a légireklámjai nem mindennapi, újszerű és látványos formáját kínálja Önnek. Cégünk, a magyarországi légi reklámozás piacvezetőjeként e módszerek többségét hazánkban mindenki közül legelőször alkalmazta. Megrendelőink számára egyedi megjelenést biztosítunk, így hívjuk fel rájuk a lehető leghatékonyabban a célközönség figyelmét.

Légireklámaink palettája igen széles, így mindenki megtalálhatja nálunk a számára leginkább megfelelőt. Választhat úgy égi óriásplakátok, mint betűkből álló légi feliratok, vagy égre rajzolt ábrák, esetleg éjszakai repülő fényreklámok között. És ha még többet szeretne? Tökéletesen egyedi reklámokkal is szolgálhatunk, melyet teljes egészében megrendelőink igényei szerint tervezünk meg!

És, mivel egy-egy ilyen repüléssel akár egymilliónál több ember is elérhető egyszerre, e reklámozási mód fajlagos költsége hihetetlenül alacsony.
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]

Online
vendég: 5, tag: 0 ...

legtöbb 52
(tag: 0, vendég: 52) - márc 15 : 17:14

Tagok: 23
Legújabb tag: admin2
Nap képe

Katt a képre!

Dátum / Idő